Tandartsverzekering of abonnement. Dit zijn de voordelen!

Iedereen wil graag een mooi gebit en een stralende glimlach. Om je gebit goed te onderhouden poets je tweemaal daags je tanden en bezoek je de (half)jaarlijkse tandartscontroles. Toch kan het voorkomen dat je een behandeling nodig hebt. Met het nieuwe concept van OurDentist kun jij je laten behandelen tegen een vast laag tarief door een abonnement af te sluiten. Je bent voordeliger uit dan wanneer je een aanvullende tandartsverzekering afsluit.  In deze blog vertellen we je alles over de voordelen van het tandartsabonnement van OurDentist.

Ieder jaar, rond eind december, ben je aanvullende tandartsverzekeringen aan het vergelijken. Wat krijg ik vergoed, welke voorwaarden zitten eraan vast en hoeveel kost het? Herkenbaar? Veel Nederlanders doen dit. Omdat je toch wat geld wilt besparen steek je vaak veel tijd in het vergelijken van de verschillende verzekeringen. Zeker als je weet dat er komend jaar tandartsbehandelingen aan gaan komen. Online zijn er veel tools en websites die je inzicht bieden in alle tandartsverzekeringen.

Vanaf nu is dat niet meer nodig, want OurDentist biedt een goedkoper alternatief! Ons nieuwe concept werkt op basis van een tandartsabonnement en is dan ook geen verzekering. Dat houdt in dat je voor een vast bedrag per maand elk jaar tweemaal op controle mag komen en alle benodigde behandelingen vergoed krijgt. Alleen het materiaal hoef je nog te betalen. Om het je makkelijker te maken, vergelijken we hieronder een basis tandartsverzekering met ons abonnement. Ontdek zelf de voordelen!

tandartsverzekering vergelijken

Het Care Together collectief

Heb je een jaar geen of nauwelijks gebruik gemaakt van je abonnement bij OurDentist? Dan kies jij zelf wat je met dit geld doet! Je kunt er voor kiezen om 50% van het abonnementsgeld te gebruiken voor het lidmaatschap van iemand anders die het op dat moment harder nodig heeft. De andere 50% krijg je terug op je rekening. Wel zo eerlijk. Of je kiest voor de No Claim regeling.

No claim regeling

Met de No Claim regeling  kies je ervoor om jouw niet gebruikte abonnementsgeld te sparen voor je toekomstige behandelingen. Wanneer je tijdens het lopende jaar slechts eenmaal voor een periodiek preventief onderzoek bent geweest of eenmaal een gebitsreiniging hebt gehad van maximaal 15 minuten, dan kun je 50% van jouw jaarlijkse abonnementsgeld sparen voor techniekkosten van toekomstige behandelingen, met een maximum van €500.

Iets voor jou?

Wanneer je denkt dat OurDentist iets voor jou is, klik dan op de knop onderaan deze pagina om je aan te melden. We plannen dan een controlebeurt in, waarbij we de huidige situatie van je gebit bekijken. Je abonnement gaat daarna pas in.

 

Meld je direct aan