Over OurDentist

Wij zijn Tandarts in Den Haag. Wij zijn sinds 2014 gevestigd op de locatie aan het Valkenbosplein 21 in Den Haag. Inmiddels hebben wij al mooie waarderingen van onze patiënten mogen ontvangen op verschillende online kanalen. Wij vinden het een eer om te lezen dat al zoveel patiënten vertrouwen op onze kundigheid.

Wij hebben in de afgelopen jaren gemerkt dat wij steeds aanlopen tegen het gevestigde zorgsysteem. Je gaat naar de tandarts met een pijnklacht en er wordt geconstateerd dat je een wortelkanaalbehandeling nodig hebt en een kroon. Je bent datzelfde jaar al eerder naar de tandarts geweest en je aanvullende tandartsverzekering is niet toereikend voor dit behandelplan. Je hebt zelf geen extra budget achter de hand. Je hebt wel veel pijn en wilt graag goed behandeld worden. Wat doe je dan?

Dat is de vraag die veel patiënten zichzelf te vaak moeten stellen. En ook als tandheelkundig team gaat ons dit aan. Wij willen de patiënt de best mogelijke zorg bieden, zonder dat de patiënt daardoor in financiële problemen komt. Aanvullende tandartsverzekeringen vergoeden vaak maar een deel van de uiteindelijke tandarts nota terwijl de premie fors is. Vaak sta je door de beperking van de vergoedingen voor lastige keuzes. En wij vinden dat je mondgezondheid altijd voorop moet staan. De beste zorg zonder compromissen, dat is ons doel! Vanuit die motivatie is OurDentist ontstaan.

Persoonlijke Mondzorg Plan

Bij OurDentist hebben wij een “Persoonlijke Mondzorg Plan”. Dit houdt in dat je een lidmaatschap aangaat met de tandarts. Met dit lidmaatschap kan je langskomen wanneer dat nodig is. Samen met het tandheelkundig team bepaal je welke behandeling op dat moment ten goede komt aan jouw gezondheid. Deze kan je direct laten uitvoeren zonder eerst te overleggen met je verzekeraar. Deze behandeling wordt dus betaald vanuit je abonnement. De abonnementsgelden van alle leden komen samen, waardoor elke abonnee evenveel aandacht krijgt. Wij betalen met elkaar, voor elkaar.

No claim regeling

Bij OurDentist bieden wij je een No Claim regeling wanneer je niet of nauwelijks gebruik hebt gemaakt van je abonnementsgeld. Je hebt hierin twee keuzes, welke je zelf kunt indelen. Je kan er voor kiezen om OurDentist 50% van je abonnementsgeld per kalenderjaar te laten sparen voor de techniekkosten van eventuele toekomstige behandelingen. Of je kan er voor kiezen om 50% van je abonnementsgeld per kalenderjaar te gebruiken voor het lidmaatschap van een persoon die zelf niet over de financiële middelen beschikt om zijn mondgezondheid op peil te brengen. Op deze manier steun je mensen die door verschillende omstandigheden onder aan de maatschappelijke ladder terecht zijn gekomen. Jij een stralende lach, zij een stralende lach!

Kijk hier voor de voorwaarden van deze No Claim regeling.