OOK ALS STUDENT VOORDELIGE TANDZORG

Als student is de tandarts waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt in je vrije tijd. Je bent veel liever samen met vrienden of vriendinnen met een lekker hapje en drankje. Dat begrijpen we maar al te goed. Maar juist daardoor is een tandartscontrole extra belangrijk. Met name alcohol en suikers zijn erg schadelijk voor het gebit. Door twee keer per jaar een half uurtje naar de tandarts te gaan houd je je gebit gezond en kun je een hoop narigheid voorkomen.

Kies nu voor Our Dentist!

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar! Meld je snel aan voor 31 december 2018 om nog te profiteren van de lage tarieven!   Sluit je aan bij Our Dentist! time Ruime openingstijden Onze praktijk is op maandag en dinsdag tot 20:00 uur geopend. Op woensdag en donderdag zijn we geopend tot 17:00 uur en op vrijdagochtend zijn we ook bereikbaar. money Goedkoper dan verzekering Met het tandarts abonnement van Our Dentist ben je goedkoper uit dan met een verzekering. Het abonnement is er al vanaf €7,18 per maand, terwijl een gemiddelde tandartsverzekering €23 kost. 48h Binnen 48 uur geholpen Vullingen, wortelkanaalbehandeling en spoedafspraken kunnen binnen 48 uur worden uitgevoerd. no-claim No claim Je hebt recht op de no claim regeling wanneer je tijdens het lopende jaar slechts eenmaal voor een periodiek preventief onderzoek bent geweest en/of eenmaal een gebitsreiniging hebt gehad van maximaal 15 minuten.
Ik had bij mijn eigen tandarts een begroting ontvangen van ruim € 2.500,- waarvan ik € 2.000,- zelf zou moeten betalen omdat de verzekering maar € 500,- zou vergoeden. Nu bij Our Dentist kost deze begroting mij € 540,- en de rest van de kosten vallen binnen het abonnement. Daar ben ik heel blij mee. Sabine, 23

OurDentist: De tandarts voor studenten

Our Dentist is de beste en voordeligste tandartszorg in Den Haag en omstreken. Sluit je aan voor een kleine maandelijkse bijdrage en verzeker je van een mooi en gezond gebit. Sluit je aan bij Our Dentist!