HET HELE GEZIN
VOORDELIGE TANDZORG

Een bezoek aan de tandarts is voor volwassenen belangrijk, maar voor een kind noodzakelijk. Het gebit van een kind ontwikkelt zich zeer snel. Van het doorkomen van melktanden, tot het wisselen en het krijgen van ‘grote mensen tanden en kiezen’. Het is daarom van groot belang om twee maal per jaar naar de tandarts te gaan voor controle.  Door regelmatig op controle te gaan wordt het kindergebit nauwkeurig gecontroleerd en kan er tijdig worden geholpen. Vaak krijgt het blijvende gebit fluoridebehandelingen en kan ervoor worden gekozen om kiezen te sealen. Beide behandelingen bieden extra bescherming aan de tanden.

Kies nu voor Our Dentist!

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar! Meld je snel aan voor 31 december 2018 om nog te profiteren van de lage tarieven!

 

Sluit je aan bij Our Dentist!

Geen kosten voor kinderen

Voor kinderen tot 18 jaar geldt dat de meeste tandartskosten door de basisverzekering worden vergoed. Ook is het eigen risico niet van toepassing. Onder andere de volgende tandartskosten worden vergoed door de basisverzekering:

  • » Jaarlijkse controle
  • » Tandsteen verwijderen en sealen
  • » Fluoridebehandeling
  • » Verdoving en restauratie van vullingen
  • » Behandeling van kaak- en kauwklachten

Een aantal tandartskosten worden niet vergoed. Dat zijn orthodontie, kronen en bruggen, implantaten, gedeeltelijke prothese en uitwendig bleken.

Wennen aan de tandarts

Niet alleen volwassenen kunnen angstig zijn om naar de tandarts te gaan. Ook voor kinderen is het een spannende ervaring. Tenslotte zit er een onbekend persoon aan hun tanden. Door kinderen op jonge leeftijd mee te nemen naar de tandarts kunnen ze wennen aan de nieuwe omgeving en de behandeling. Dit zorgt ervoor dat ze een bezoek aan de tandarts niet als iets engs zien, maar als iets gewoons.

time

Ruime openingstijden
Onze praktijk is op maandag en dinsdag tot 20:00 uur geopend. Op woensdag en donderdag zijn we geopend tot 17:00 uur en op vrijdagochtend zijn we ook bereikbaar.

money

Goedkoper dan verzekering
Met het tandarts abonnement van Our Dentist ben je goedkoper uit dan met een verzekering. Het abonnement is er al vanaf €7,18 per maand, terwijl een gemiddelde tandartsverzekering €23 kost.

48h

Binnen 48 uur geholpen
Vullingen, wortelkanaalbehandeling en spoedafspraken kunnen binnen 48 uur worden uitgevoerd.

no-claim

No claim
Je hebt recht op de no claim regeling wanneer je tijdens het lopende jaar slechts eenmaal voor een periodiek preventief onderzoek bent geweest en/of eenmaal een gebitsreiniging hebt gehad van maximaal 15 minuten.

Ik had bij mijn eigen tandarts een begroting ontvangen van ruim € 2.500,- waarvan ik € 2.000,- zelf zou moeten betalen omdat de verzekering maar € 500,- zou vergoeden. Nu bij Our Dentist kost deze begroting mij € 540,- en de rest van de kosten vallen binnen het abonnement. Daar ben ik heel blij mee.
Sabine, 23

OurDentist:
Tandarts voor het hele gezin

Our Dentist is de beste en voordeligste tandartszorg in Den Haag en omstreken. Sluit je aan voor een kleine maandelijkse bijdrage en verzeker je van een mooi en gezond gebit.