ZONDER VERZEKERING,
VOORDELIGE TANDZORG

De meeste Nederlanders bezoeken minimaal een keer per jaar de tandarts. Meestal is dit voor controle en een bezoek aan de mondhygiënist, maar soms is een meer ingewikkelde ingreep noodzakelijk. Tandartskosten voor kinderen tot 18 jaar worden automatisch vergoed uit de basisverzekering. Voor volwassenen geldt dit niet, maar zij kunnen met een tandartsverzekering of tandarts abonnement die aansluit op de persoonlijke situatie wel besparen op de tandartsrekening!

Kies nu voor Our Dentist!

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar! Meld je snel aan voor 31 december 2018 om nog te profiteren van de lage tarieven!

 

Sluit je aan bij Our Dentist!

Bespaar op tandartskosten

De tandartsverzekering is de meest gekozen aanvullende verzekering. En van de mensen met een tandartsverzekering dient meer dan een kwart de maximale declaratie in. Deze groep bespaart op de tandartskosten door de tandartsverzekering die ze hebben afgesloten. Maar niet iedereen heeft baad bij een aanvullende tandartsverzekering. Mensen die bijna nooit een behandeling nodig hebben zijn goedkoper uit zonder tandartsverzekering.

Wanneer een abonnement?

Simpelweg gezegd is een tandarts abonnement aan te raden als de te verwachten kosten hoger zijn dan de abonnementskosten. Houd daarbij als leidraad de behandelingen die je de laatste drie jaar hebt gehad en vraag bij de tandarts na welke behandelingen er in het verschiet liggen. Houd er daarbij wel rekening mee dat tandartsverzekeringen vaak een wachttijd gebruiken. Bepaalde behandelingen worden dan pas na een aantal maanden vergoed. Om deel te nemen aan het tandarts abonnement van OurDentist wordt er via een onderzoek bepaald in welke categorie je hoort.

time

Ruime openingstijden
Onze praktijk is op maandag en dinsdag tot 20:00 uur geopend. Op woensdag en donderdag zijn we geopend tot 17:00 uur en op vrijdagochtend zijn we ook bereikbaar.

money

Goedkoper dan verzekering
Met het tandarts abonnement van Our Dentist ben je goedkoper uit dan met een verzekering. Het abonnement is er al vanaf €7,18 per maand, terwijl een gemiddelde tandartsverzekering €23 kost.

48h

Binnen 48 uur geholpen
Vullingen, wortelkanaalbehandeling en spoedafspraken kunnen binnen 48 uur worden uitgevoerd.

no-claim

No claim
Je hebt recht op de no claim regeling wanneer je tijdens het lopende jaar slechts eenmaal voor een periodiek preventief onderzoek bent geweest en/of eenmaal een gebitsreiniging hebt gehad van maximaal 15 minuten.

Ik had bij mijn eigen tandarts een begroting ontvangen van ruim € 2.500,- waarvan ik € 2.000,- zelf zou moeten betalen omdat de verzekering maar € 500,- zou vergoeden. Nu bij Our Dentist kost deze begroting mij € 540,- en de rest van de kosten vallen binnen het abonnement. Daar ben ik heel blij mee.
Sabine, 23

OurDentist:
hét tandartsabonnement

Our Dentist is de beste en voordeligste tandartszorg in Den Haag en omstreken. Sluit je aan voor een kleine maandelijkse bijdrage en verzeker je van een mooi en gezond gebit.